Yeralması Cipsi

Yeralması Cipsi Tarifi İçin Malzemeler

  • 15 adet yerelması
  • 1 yemek kaşığı soğan tozu
  • 1 yemek kaşığı sarımsak tozu
  • Tuz tercihe kalmış
  • 1 su bardağı un

Yeralması Cipsi Tarifi Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yerelmalarını güzelce yıkayıp, soyun soğuk suyun içine incecik doğrayın ben sebze soyacağı kullandım siz isterseniz bıçakla doğrayın.
  2. Püf noktası zar gibi olacak sonrasında sudan çıkarıp havlu kâğıt ile iyice kurutun.
  3. Sonra unlu karışıma atın fazla ununu elek ile alın ve kızgın yağda kızartıp peçete serili tabağa alın ve miss,👌👌

Yeralması Cipsi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Hakkında Lezzet

Check Also

Sadece Su İle Puf Puf Susamlı Pastane Poğaçası (Videolu)

Tarifin tüm detaylarını görmek için: Sadece Su İle Puf Puf Susamlı Pastane Poğaçası (Videolu) Nefis …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir