Pancar Çorbası Malzemeleri 600 gram pancar 2 su bardağı pancar suyu 1 su bardağı portakal suyu 2 su bardağı sıcak su 1 soğan 1 diş sarımsak 50 ...

Pancar Çorbası Tarifi

Pancar Çorbası Malzemeleri

  • 600 gram pancar
  • 2 su bardağı pancar suyu
  • 1 su bardağı portakal suyu
  • 2 su bardağı sıcak su
  • 1 soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 50 gram tereyağ
  • Tuz
  • Karabiber

Pancar Çorbası Nasıl Yapılır?

  1. Pancar, sarımsak ve soğanları dilimleyin.
  2. Tereyağını tencereye ekleyin.
  3. Soğan ve sarımsakları soteleyin.
  4. Baharatları da ilave edin.
  5. Pancarları da ekleyin ve 5 dakika soteleyin.
  6. Pancar suyu, portakal suyu ve suyu ilave edin.
  7. Pancarlar yumuşayana kadar pişirin.
  8. Son olarak blenderdan geçirin.

Hakkında Lezzet

Check Also

Sadece Su İle Puf Puf Susamlı Pastane Poğaçası (Videolu)

Tarifin tüm detaylarını görmek için: Sadece Su İle Puf Puf Susamlı Pastane Poğaçası (Videolu) Nefis …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir