Kit Katlı Pasta Tarifi

Kit Katlı Pasta Tarifi İçin Malzemeler

Pandispanyası için:

  • 6 adet yumurta
  • 7 yemek kaşığı şeker
  • 7 yemek kaşığı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin

Kreması için:

  • 1 paket kakaolu krem şanti

Süslemesi ve içine:

  • 3 tane kit kat
  • 1 çay bardağı iri dövülmüş ceviz

Kit Katlı Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk önce pandispanyayı hazırlıyalım. Yumurtayı ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpalım kuru malzemeleri ayrı kapda elekden geçirelim.
  2. Yumurtalı karışıma yavaşca ilave edip spatula ile karıştıralım.
  3. Yağlı kağıt serilmiş kelepçeli kalıba dökelim ve önceden ısınmış 200 derece fırında pişirelim. Kürdan testi yaparak.
  4. Krem şantiyi hazırlanışına göre hazırlıyalım. Pandispanya pisti arasını keselim soğumaya bırakalım.
  5. Ara katına önce krem sürüyoruz sonra doğranmış kit kat koyuyoruz ceviz koyuyoruz kapatıyoruz.
  6. Dış kısmını kremliyoruz we cevizle kit katla süslüyoruz.
    Afiyet olsun.

Kit Katlı Pasta Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Hakkında Lezzet

Check Also

Sadece Su İle Puf Puf Susamlı Pastane Poğaçası (Videolu)

Tarifin tüm detaylarını görmek için: Sadece Su İle Puf Puf Susamlı Pastane Poğaçası (Videolu) Nefis …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir