Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

  • 1. kilo bal kabağı
  • 2.5 su bardağı şeker
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Çubuk tarçın
  • Karanfil

Kabak Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kabakları soyup küp küp doğrayın.
  2. Şekeri üzerine dökelim bir gece bekleyelim.
  3. Sabaha baya suyunu vermiş olan kabağa tarçın karanfil yarım çay bardağı sıvı yağ ekleyelim ocağa alalım
  4. Pişen kabaklarımızı borcama alalım.
  5. Önceden ısıtılmış fırında 20 dakika hafif kızartalım.
  6. Soğuyunca üzerine tahin döküp servis edelim. Afiyet olsun.

Kabak Tatlısı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Hakkında Lezzet

Check Also

Sadece Su İle Puf Puf Susamlı Pastane Poğaçası (Videolu)

Tarifin tüm detaylarını görmek için: Sadece Su İle Puf Puf Susamlı Pastane Poğaçası (Videolu) Nefis …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir